HOME PARTY

Private shopping & Home party

Private shopping

Heb je echt niets meer om aan te doen, krijg je stressmomentje om nieuwe outfit te kiezen en heb je bovenop ook nog eens tijd te kort om met je vriendinnen af te spreken?
Trakteer jezelf en je vriendinnen op een gezellig avondje of namiddag uit in een rustige woonkamersetting. No stress 


Waar kan je aan verwachten bij private shopping/afternoon bij She&Me?
Kies je persoonlijk shoppingmoment met minstens 5 vriendinnnen, collega's, buren of familieleden. Kies, voel en pas onze nieuwste collecties naar believen. Wij zorgen voor de drinks en lekkere hapjes vergezeld van leuke beats.
De kleren kunnen direct worden meegenomen. Betalen kan met bancontact of cash.


Wil je graag komen privéshoppen bij She&Me?
Reserveer dan hier eenvoudig je private shopping night/afternoon.
Wij doen de rest en bezorgen je een leuke private shoppingavond/namiddag!
Heb je nog vragen over het privéwinkelen of heb je vragen over onze kledij? Neem dan zeker contact met ons op via het e-mailadres info@sheandme.be of via het nummer 015 676 676. Wij nemen graag de tijd om al jouw vragen over het privéshoppen bij She&Me (Duffel) te beantwoorden en wij kijken er alvast naar uit om jou en je gezelschap te ontvangen voor een private shopping night/afternoon.Home party

Als gastvrouw shop je de collectie ter waarde van 10% van de totale avondomzet!

Enkele tips voor de gastvrouw
  • Bij een aanwezigheid vanaf 10 personen is het aangewezen de homeparty te laten doorgaan.
  • De gastvrouw krijgt 10% van de totale omzet van de verkoop die ze kan uitkiezen in kleertjes. Dus hoe meer kopers, hoe groter de waardebon zal zijn. De gastvrouw krijgt een waardebon die 1 jaar geldig is. Dus mocht je op de avond zelf niet alles verdoen, kan het resterend bedrag later nog eens van pas komen.
  • Wij hebben alles mee: rekken, tafels, kledij,… We zien ter plaatse wel welke ruimte we kunnen benutten: de garage, living of keuken… Wij komen een uurtje op voorhand om alles uit te leggen/hangen. 
  • Indien iemand niet kan langskomen, maar wel interesse heeft, dan kan men op voorhand de gewenste bestelling doorgeven (online of aan de gastvrouw) + uw naam vermelden. Dan gaat ook hiervan 10% naar de gastvrouw 
Enkele tips voor de genodigden
  • Er is geen aankoopverplichting. Heb je toch iets naar je goesting gevonden? Dan kan er cash of met bancontact betaald worden. 
  • De kleren kunnen meteen worden meegenomen.
  • Je hoeft niet op het afgesproken startuur langs te komen. De kleding liggen een twee- à drietal uur uit, waardoor je wat speling hebt om langs te komen.
Heb jij zin gekregen in een gezellige shopavond met vriendinnen? Neem gerust contact op
Foto