Over She and Me

Je eigen comfortzone, me-time momentjes, welke vrouw wil dit nu niet?

“Dreams become goals “ is één van mijn geliefkoosde quotes en ooit moest dit werkelijkheid worden, ik droomde al lang van een eigen webshop.

Iedere familie draagt haar eigen verhaal en hier is het onze. 

Ik ben Joke, een bezige mama van 3, (24,23 en 5).

Mijn grootste passie is mijn naasten in de watten leggen en verwennen, zowel op culinair vlak alsook het aangenaam maken en cosy voelen in de woonkamer, op het terras en in de tuin. Decoratie, servies, alles moest kloppen zodat iedereen met een grote lach en tevredenheid naar huis terug kan gaan. 

Mijn familie en vrienden kunnen dat beamen. 

Ik ben verknocht aan Scandinavische landen en Italië en daar haalde ik vooral ook al mijn inspiratie voor design, kleuren en collectie.

Nog niet zo lang geleden kwam mijn dochter terug bij ons inwonen en moesten we samen een loodzware periode doorstaan.

De kracht, liefde en vooral warmte van ons gezin hebben ons door deze periode gehaald en gaf mij alleen de bevestiging om mijn project op te starten samen met en voor mijn dochter. In de chaos vond ik dan ook mijn rust.

Mijn verloofde is reeds enkele jaren bezig met e-commerce en daar kon ik al een en ander opsnuiven voor het reilen en zeilen qua opstart, dezelfde mindset en creatieve geesten zorgden voor de rest.

Gepassioneerd door dit alles en de grootste support van de liefde van mijn leven, hubbie to be en vooral heel veel zin in om iets te creëren werd She&Me geboren.

Van basic t-shirts tot elegante en fleurige jurkjes en deze steeds tegen democratische prijsjes, samen met de op natuur geïnspireerde geurtjes voor zowel body als home voor pure verwennerij.