Over She and Me

Je eigen comfortzone, me-time momentjes, welke vrouw wil dit nu niet?

“Dreams become goals “ is één van mijn geliefkoosde quotes en ooit moest dit werkelijkheid worden, ik droomde al lang van een eigen webshop.

Iedere familie draagt haar eigen verhaal en hier is het onze. 

Welkom bij She&Me, een plek waar mode, comfort en inclusiviteit samenkomen. Mijn naam is Joke Deknock, een 45-jarige fulltime werkende moeder van drie (26,25,8), die deze webshop heeft opgericht als een vorm van ontspanning en als een manier om vreugde te brengen in het leven van anderen. In mijn hectische hoofdjob zoek ik naar momenten van rust, en She&Me is geboren uit de passie om die rust te vinden en tegelijkertijd een positieve impact te maken.

Bij She&Me selecteren ik de collecties met grote zorg. Het is belangrijk voor mij dat mode toegankelijk is voor elke vrouw, ongeacht haar budget. Daarom streven ik ernaar om de kleding betaalbaar te houden, zodat iedereen de kans krijgt om te stralen, zowel online als tijdens mijn huiselijke woonkamerevenementen die het hart van She&Me vormen.

Als iemand die zelf de uitdagingen van lichaamsveranderingen door stress en overgang kent, begrijp ik het belang van zelfacceptatie en het vieren van onze unieke vormen. Bij She&Me wil ik daarom vrouwen empoweren om trots te zijn op hun rondingen en te laten zien dat schoonheid in alle maten komt. Iedere vrouw is uniek en dat mag gezien worden. Ik shoot daarom voornamelijk ook zelf mijn gekozen collecties.
"What you see is what you get"

Het afgelopen jaar was bijzonder uitdagend voor ons, aangezien we te maken kregen met een ernstige en lelijke ziekte binnen ons gezin. Deze periode heeft ons te meer doen realiseren wat echt belangrijk is in het leven. De activiteiten van She&Me zijn hierdoor tijdelijk wat minder zichtbaar geweest om alle aandacht en zorg aan mijn gezin te kunnen besteden. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de steun en liefde van onze klanten tijdens deze moeilijke tijd. Jullie hartverwarmende berichten en steun betekende de wereld voor mij en mijn gezin.

She&Me staat voor meer dan alleen kleding; het is een gemeenschap waar elke vrouw zich welkom en gewaardeerd voelt. Ik kijk ernaar uit om samen met jou onze reis voort te zetten, waarbij we de schoonheid van elke vrouw vieren en een positieve invloed hebben op de wereld om ons heen.

Hartelijk dank voor je voortdurende steun. Samen maken we van She&Me een plaats waar mode en hartelijkheid hand in hand gaan.

Met warme groeten,

Joke